În Curând: O Experiență Revigorată | Salonul de Frumusețe Tonique

Top 10 frizuri pentru barbati la moda in 2024

Atitudinile fata de tunsorile barbatilor s-au schimbat pe parcursul decadelor, iar astazi cele mai bune tunsori pentru barbati nu mai sunt definite exclusiv de cat de practice sau elegante sunt. Barbatii pot sa-si exprime personalitatea prin intermediul parului si al hainelor in moduri care acum 20 sau 30 de ani ar fi fost privite cu dezaprobare sociala, ceea ce le ofera celor interesati mai multa libertate pentru a experimenta.

Tunsoarea transmite multe despre personalitatea acestuia, aproape la fel de mult precum hainele. Descopera cele mai cool 10 frizuri pentru barbati la moda in acest an, astfel incat sa poti alege cu incredere look-ul care ti se potriveste cel mai bine. Aceste propuneri iti vor permite sa-ti conturezi stilul personal si sa iesi in evidenta in orice context. Iata 10 frizuri la moda pentru barbati, recomandate de tonique.ro:

1. Pompadour

 

Frizura Pompadour este un stil de coafura distinctiv, caracterizat de parul lung si voluminos de pe partea superioara a capului, cu laturile si spatele taiate scurt. Pentru a obtine acest aspect elegant, este necesar sa lasati parul de pe partea de sus sa creasca suficient pentru a putea fi stilizat. Stilizati-l cu gel sau crema de coafat pentru a obtine volumul si forma dorita, cu o ridicare pronuntata in partea din fata. Aplicati un spray de fixare pentru a mentine coafura in forma. Mentenanta regulata si tunsul sunt esentiale pentru a mentine un Pompadour impecabil si la moda.

2. Undercut

Frizura Undercut pentru barbati implica taierea parului scurt pe laterale si spate, in timp ce partea superioara ramane lunga. Aceasta diferenta de lungime creeaza un contrast pronuntat si un aspect modern. Lungimea parului superior poate varia, iar stilul poate fi personalizat. Are un stil versatil, putand fi coafata in diverse moduri, cum ar fi pieptanat in spate sau intr-o parte, sau stilizat cu produse pentru par. 

3. Quiff

Tunsoarea Quiff este un stil popular caracterizat prin parul pieptanat in sus si inapoi de pe frunte pentru a crea volum si inaltime. De obicei, parul din lateral si spate este mai scurt, iar cel de pe partea superioara a capului ramane mai lung. Quiff-ul poate fi personalizat in functie de preferinte, permitand variatii in ceea ce priveste lungimea si volumul parului.

4. Buzz Cut

Buzz Cut este o coafura extrem de scurta, caracterizata de taierea uniforma a parului pe toata suprafata capului, cu o masina de tuns. Acest stil simplu si practic nu implica lungimea parului, de obicei fiind foarte scurt sau aproape ras. Totusi, acest stil nu ofera multa versatilitate in ceea ce priveste coafarea si nu potrivit pentru toate formele fetei.

5. Tapper Fade

Tunsoarea Tapper Fade se remarca prin tranzitia treptata a parului de la o taiere foarte scurta sau chiar rasa pe laterale si spate catre parul mai lung pe partea de sus a capului. Exista mai multe variante ale acestei tunsori, cum ar fi “low fade”, “medium fade” si “high fade”, in functie de cat de sus pe cap incepe tranzitia. Frizura Fade este un stil popular in randul barbatilor, fiind versatila pentru diferite lungimi si stiluri de par.

6. Crew Cut

Tunsoarea Crew Cut este caracterizata de parul foarte scurt pe partea de sus a capului, de obicei tuns uniform, si parul la fel de scurt pe laterale si spate. Eeste o frizura clasica si atemporala. Necesita putina intretinere.

7. Mohawk

Tunsoarea Mohawk pentru barbati este o tunsoare distinctiva in care parul este ras sau tuns foarte scurt pe laturi si in spate, iar partea de sus a capului este pastrata lunga si, de obicei, aranjata intr-un mod creativ. Acest stil de tuns este cunoscut pentru aspectul sau rebel si punk. Poate fi personalizat in functie de preferintele individuale, astfel incat sa existe variante mai scurte sau mai lungi ale frizurii Mohawk.

8. Bowl Cut

Tunsoarea Bowl Cut este un stil de tuns care consta in a taia parul intr-o forma rotunda si uniforma, asemanatoare cu partea superioara a unui castron sau bol. Acest stil este caracterizat de faptul ca parul este taiat scurt si uniform in toate directiile, astfel incat sa acopere intreaga suprafata a capului, cu o exceptie notabila fiind partea superioara a capului care ramane mai lunga. Astfel, parul creeaza o silueta rotunda si uniforma, adesea fara a avea straturi sau texturi complexe.

9. Medium Length

Tunsoarea Medium Length presupune o lungime a parului undeva intre urechi si umeri. Acest stil ofera versatilitate si se adapteaza cu usurinta diferitelor preferinte. Poate fi taiat drept sau cu textura, in straturi sau intr-o linie uniforma. Tunsoarea medium length este usor de intretinut si permite o gama variata de coafuri.

10. Slicked Back

Slicked Back este o frizura clasica si sofisticata in care parul este pieptanat pe spate si retinut in mod uniform, adesea cu ajutorul gelului sau a altor produse de coafare. Este esential sa aveti parul mai lung pentru a obtine acest efect, iar forma fetei poate influenta modul in care se potriveste. Stilul Slicked Back necesita o ingrijire regulata si utilizarea de produse adecvate pentru a mentine parul in pozitie. 

Indiferent de frizura pe care o alegeti, pentru a va asigura ca aceasta va va completa stilul si forma fetei, este recomandat sa apelati la profesionisti. Tonique, frizerie din Bucuresti Sector 6, este aici pentru a va ajuta in acest sens. Echipa Tonique este specializata in frizuri masculine si ofera servicii personalizate pentru a va ajuta sa obtineti look-ul dorit. Cu o gama larga de servicii de tuns si coafat, este locul perfect pentru a va improspata look-ul in acest an.

Post a Comment